Commandos: Origins - demo

Commandos: Origins-demo tilgjengelig nå

For PC og Xbox.

Kalypso Media

Kalypso Media har lansert en demo for Commandos: Origins. Det kommende sanntidstaktikkspillet kan prøvespilles nå på PC og Xbox Series X/S.

Som utvikler Claymore forteller, får spillere teste et oppdrag som er eksklusivt for demoen. Her får man styre Green Beret og The Marine, to figurer som bør være kjent for fans av de klassiske Commandos-spillene.

Commandos: Origins ble først avduket for ganske nøyaktig ett år siden. Med planlagt lansering i slutten av 2024, blir spillet det første i serien på nesten 20 år.

Som tittelen antyder, tar spillet for seg opprinnelseshistorien til Commandos-teamet. Her skal vi altså se hvordan Green Beret, Jack O'Hara og kompani fant sammen noen år før hendelsene i seriens første spill.

Totalt skilter spillet med ti oppdrag, som tar spillere med til ulike kamparenaer under andre verdenskrig. Commandos: Origins kan oppleves alene eller sammen med en venn gjennom samarbeidsspilling lokalt eller på nett.

Lansering er planlagt for PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S. Spillet blir også tilgjengelig via Game Pass fra lanseringsdagen, men denne er foreløpig ikke spikret.

LES OGSÅ: Det neste fra Dead Cells-folka nærmer seg «early access» »

Siste fra forsiden