Call of Duty: Warzone - Verdansk

Call of Duty: Warzone vender tilbake til originalkartet

Activision

Call of Duty: Warzone skal tilbake til Verdansk, spillets opprinnelige battle royale-kart. Det bekreftet Activision denne uka som del av spillpresentasjonen Call of Duty: Next.

Rykter om en retur til Verdansk har florert i lang tid, og nå har vi omsider fått bekreftelsen. Kartet kommer i løpet av våren 2025, altså noen måneder etter lanseringen av Black Ops 6. En mer nøyaktig dato er riktignok ikke fastsatt.

Verdansk ble opprinnelig lansert med Warzone tilbake i 2020. Etter hvert besluttet Activision å pensjonere kartet til fordel for andre omgivelser, men fans har etterspurt et comeback i flere år.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Akkurat hvilken utgave av Verdansk som kommer er foreløpig ikke klart. Hvorvidt Call of Duty tar en Fortnite og går helt tilbake til start, eller om vi får en oppdatert variant har utvikleren ikke sagt noe om. Enda er det minst fire-fem måneder til lansering, så trolig kommer det mer informasjon etter hvert som det nærmer seg.

Ellers inneholdt Next-presentasjonen blant annet ferske detaljer om Area 99. Dette er et nytt kart til den såkalte Resurgence-modusen, som byr på kjappere og mer frenetisk battle royale i mindre omgivelser.

Area 99 kommer til Warzone den 25. oktober, samtidig med lanseringen av Black Ops 6.

LES OGSÅ: Worms Armageddon gjør comeback »

Siste fra forsiden