Call of Duty: Modern Warfare III

Call of Duty: Modern Warfare III kommer til Game Pass

Microsoft

Call of Duty: Modern Warfare III er det første innslaget i skytespillserien som blir tilgjengelig via Game Pass. Det meldte Microsoft på tirsdag.

Fjorårets skytespill inntar abonnementstjenesten den 24. juli, for de som har Game Pass for Console, PC Game Pass eller Game Pass Ultimate. Samtlige deler av spillet er inkludert, med enspillerkampanjen, flerspillerdelen og zombies-modusen.

Vi hadde litt av hvert å utsette på Call of Duty: Modern Warfare III da det først kom ut. Anmelder Andreas Bjørnbekk kalte opplevelsen «bare mer av det samme» og savnet flere nyvinninger for serien.

Med mindre Microsoft drar flere eldre spill opp av hatten i mellomtiden blir Call of Duty: Black Ops 6 det neste som slippes via Game Pass. Det spillet kommer 25. oktober, men grunnet restrukturering av tjenesten vil det ikke bli tilgjengelig for alle abonnenter.

Med den nye ordningen er det kun de med Game Pass Ultimate og PC Game Pass som får Microsofts største spill på dag én. Game Pass for Console fases ut, og blir erstattet av det mer lettbeinte Game Pass Standard-tilbudet.

Prisene på samtlige Game Pass-løsninger går også opp, som du kan lese mer om her.

LES OGSÅ: Snart begynner betatesting av neste Call of Duty »

Siste fra forsiden