Call of Duty: Black Ops 6 - beta

Call of Duty: Black Ops 6 åpner dørene for betatesting

Activision

TLDR

  • Call of Duty: Black Ops 6 skal lanseres 25. oktober, men før den tid skal spillet gjennom to runder med betatesting.
  • Game Pass-abonnenter og de som har forhåndsbestilt får tilgang til første betatest, før dørene åpnes på vidt gap for runde to.
  • Flere detaljer om både betaene og fullversjonen vil bli avslørt under en direktesending kalt Call of Duty: Next den 28. august.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Call of Duty: Black Ops 6 lanseres 25. oktober i år. Før den tid skal også dette innslaget i skytespillserien gjennom noen runder med testing, og Activision har satt dato for to betahelger.

Det hele sparkes i gang 30. august med såkalt «early access»-tilgang. Alle som har forhåndsbestilt Black Ops 6 på PC, PlayStation eller Xbox kan spille så mye de vil frem til og med 4. september.

De som har et aktivt Game Pass Ultimate-, Game Pass PC- eller Game Pass Console-abonnement er også sikret en inngangsbillett til den første betatesten.

Helgen etter, 6.-9. september, åpnes dørene på vidt gap. Da kan alle spillere på alle plattformer – PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S – hive seg på flerspillerkampene.

Betadeltakere får prøve seg frem med diverse kart og moduser. Våpen, utstyr og egenskaper – såkalte Perks – skal også testes, men akkurat hva som er inkludert er foreløpig ikke bekreftet.

Ytterligere detaljer om betatesten, så vel som om spillets fullversjon, vil avsløres om en drøy måned. Det skjer under direktesendingen Call of Duty: Next, som avholdes 28. august.

LES OGSÅ: Slik blir Call of Duty: Black Ops 6 »

Siste fra forsiden