Nytt spill fra Blizzard

Blizzard har visst et nytt skytespill i ovnen

Blir et skytespill med rollespillelementer.

Illustrasjonsbilde fra Overwatch, det forrige skytespillet fra Blizzard.
Blizzard

TLDR

  • En Blizzard-ansatt har avslørt på Linkedin at selskapet jobber med et førstepersons skytespill med rollespillelementer.
  • Detaljene om prosjektet ble slettet etter de ble delt, nå er det bare kjent at det er et uannonsert AAA-spill.
  • Blizzard har tidligere kansellert høyprofilerte spillprosjekter, så det gjenstår å se om dette noen gang ser dagens lys.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Tidligere i år kom nyheten om at Blizzards planlagte overlevelsesspill var kansellert. Det skal imidlertid ikke ha vært det eneste nye spillprosjektet på gang hos utvikleren, og tilsynelatende jobbes det også med et nytt skytespill.

Som X-bruker «Timur222» oppdaget tok en Blizzard-ansatt nylig til Linkedin for å melde at han jobber med et «Unannounced AAA RPG-FPS»-spill for PC og konsoll.

Kjapt oversatt er det altså snakk om et førstepersons skytespill med rollespillelementer, som har høyt budsjett og ennå ikke er offisielt kunngjort.

Ingen andre detaljer ble avslørt via Linkedin-siden. Etter at den ble delt for alle vinder har siden for øvrig blitt redigert. Nå står det kun at det dreier seg om et ikke-annonsert AAA-spill for PC og konsoll.

At Blizzard pusler med noen nytt trenger selvfølgelig ikke bety at prosjektet noen gang får se dagens lys. MMO-prosjektet Titan og det nevnte overlevelsesspillet er to høyprofilerte spillkanselleringer fra de siste ti årene, og Overwatch står fortsatt som utviklerens eneste helt nye merkevare siden 1998.

LES OGSÅ: World of Warcraft fyller 20 år »

Siste fra forsiden