Nintendo Switch 2

Bilder hevder å vise Nintendo Switch 2

Nintendo

En rekke bilder som visstnok skal være av Nintendos neste spillkonsoll har gjort sin rundgang på nett denne uka. Disse viser en maskin som er til forveksling lik den første Switchen, med en større skjerm og noen justeringer til Joy-Con-kontrollerne.

Etter mye oppstandelse ble det etter hvert klart at bildene opprinnelig kom fra en person som driver med 3D-design. Mens vi derfor må ta alt med en god klype salt, hevder blant annet Digital Foundry at illustrasjonene ikke nødvendigvis kan avfeies som forfalskninger.

Via Twitter påpeker de anerkjente teknologiguruene at noen av bildene er troverdige. Spesielt trekker de frem et som tilsynelatende viser konsollens innmat. Her er plassen for batteriet ganske liten, som ifølge Digital Foundry kan bety at man ikke bør forvente altfor mye av Switch 2 i håndholdt modus.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Mens noen av bildene er digitalt generert, fremstår andre mer som ekte vare. Dersom de faktisk viser den kommende Nintendo-konsollen er det riktignok vanskelig å si hvor i designfasen denne modellen stammer fra. Det vi ser på bildene trenger altså ikke være det samme som ender opp på butikkhyllene.

Nintendo har enda ikke delt noen offisielle detaljer om sin neste konsoll, men har i det minste anerkjent at den eksisterer. En avduking skal etter planen skje i inneværende regnskapsår, altså før 1. april 2025.

LES OGSÅ: Nintendo Switch 2-ytelse visstnok på linje med PlayStation 4 og Xbox One »

Siste fra forsiden