Assassin's Creed Invictus

Assassin's Creed skal visstnok få Fall Guys-inspirert sidesprang

Ubisoft jobber etter sigende med et nytt Assassin's Creed-spill som henter inspirasjon fra Fall Guys. Ifølge ryktemølla skal spillet hete Invictus og lansering er planlagt til neste år.

Detaljer om det kommende spillet ble nylig lagt ut på Twitter av «j0nathan», som tidligere har stått bak en rekke Assassin's Creed-avsløringer.

Assassin's Creed Invictus skal være en flerspillerfokusert affære der 16 spillere konkurrerer om å være kongen på haugen. Kampene skjer gjennom ulike minispill, med blant annet «team deathmatch» og et kappløp om å ta seg raskest frem til markerte områder på kartet.

De som avanserer etter hver runde får visstnok velge mellom ulike spesialegenskaper for figuren sin. Opplevelsen blir veldig arkade-aktig, skriver «j0nathan», med slag som ikke har noen reell effekt og en Super Smash-lignende boble man kan beskytte seg med.

Minispillene settes til kjente områder fra Assassin's Creed-serien, som Bagdad fra Mirage eller en paradisøy fra Black Flag. Blant figurene man kan spille som er Ezio og Cesare Borgia.

Som «J0nathan» skriver er dette slik spillet ser ut i dag. Han påpeker imidlertid at ting kan endre seg frem mot lansering, som altså skal skje i løpet av 2025.

LES OGSÅ: Horizon Zero Dawn-oppussing tilsynelatende avslørt av sensurorgan »

Siste fra forsiden