Apex Legends - battle pass

Apex Legends snur etter battle pass-kritikk

EA

Apex Legends vil likevel ikke kreve at spillere bruker ekte penger for å kjøpe spillets battle pass. Planen om å hindre kjøp med spillvalutaen Apex Coins ble møtt med massiv kritikk fra fans, og nå har EA og utvikler Respawn snudd.

I en uttalelse på X erkjente Respawn at saken ikke ble håndtert på riktig måte.

– Dere har talt og vi har lyttet. Med lanseringen av Season 22 vil vi gjeninnføre muligheten til å få Premium Battle Pass for 950 Apex Coins. Vi innser at vi kunne ha håndtert battle pass-endringene bedre. Det tar vi på vår kappe.

Beslutningen om å innføre to pass for hver sesong blir likevel stående. Utvikleren lover imidlertid at hvert battle pass lar spillere tjene opp nok Apex Coins til å kunne kjøpe det neste uten å måtte åpne lommeboka.

Slik fungerer battle pass i Apex Legends med den nye ordningen.
EA

Fremover lover teamet å være mer åpne om potensielle endringer, så vel som om arbeidet med å takle andre bekymringsområder for spillerne.

– Vi innser at vi trenger å være ute i god tid, mer åpne og konsekvente i vår kommunikasjon med dere. Deres prioriteringer er våre prioriteringer. Først og fremst tenker vi på juksemakere, spillstabilitet og oppdateringer som bedrer spillopplevelsen. Vi er nødt til å bli flinkere og det er derfor vi trekker frem disse tingene her.

Det begynner med flere forbedringer til Apex Legends, som Respawn vil dele mer om den 5. august.

LES OGSÅ: Stardew Valley-utvikleren lover å aldri ta betalt for ekstrainnhold og oppdateringer »

Siste fra forsiden