Stormgate - early access

Åndelig oppfølger til Starcraft II begynner «early access» i sommer

Gratis å spille.

TLDR

  • Stormgate, et strategispill utviklet av en gjeng Blizzard-veteraner, begynner «early access» den 13. august.
  • Under PC Gaming Show ble spillstrategiens tredje fraksjon, The Celestial Armada, avslørt.
  • Mens alle får gratis tilgang fra midten av august, kan man betale for tilgang allerede den 30. juli.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

To år har gått siden en gjeng Blizzard-veteraner dro sløret av Stormgate. Den åndelige oppfølgeren til spill som Starcraft II og Warcraft III nærmer seg nå «early access», og dørene åpnes 13. august.

Datoen for tidlig tilgang ble bekreftet under årets PC Gaming Show. Der avslørte utvikler Frost Giant Studios også strategispillets tredje fraksjon, kalt The Celestial Armada.

– The Celestials er en høyteknologisk og avansert rase som har ankommet jorda for å ta opp kampen mot Infernal Host-demonene for kontroll over planeten vår, med menneskeheten fanget i midten, lyder beskrivelsen av den nye fraksjonen.

Mens gratis tilgang til spillet og de nå tre fraksjonene begynner i midten av august, er det mulig å slippe til tidligere også. De som åpner lommeboka kan begynne å spille allerede 30. juli, med tre forskjellige «early access»-pakker å velge mellom.

I løpet av perioden med tidlig tilgang vil Frost Giant introdusere flere spillbare helter, mer kampanjeinnhold og nye moduser. En dato for fullversjonen er enda ikke satt, men teamet sikter mot offisiell lansering en gang til neste år.

LES OGSÅ: Se de største nyhetene fra Summer Game Fest-uka »

Siste fra forsiden