Fallout - TV-serie

Amazon drar i gang innspillingen av neste Fallout-sesong

Amazon

Amazon begynner innspilling av en ny sesong med TV-serien Fallout neste måned. Det avslørte skuespiller Leslie Uggams nylig.

I et intervju med Screen Rant fortalte Uggams, som spilte formann Betty Pearson i den første sesongen, at filmkameraene begynner å rulle i november.

– Det er en fantastisk, fantastisk serie. Jeg er sammen med Vault-folka, så jeg fikk ikke sett hva overflatefolka holdt på med. Så da serien kom ut ble jeg kraftig imponert. Men Betty har noen ting hun pusler med. Bare vent å se, sa Uggams og la til:

– Vi begynner [innspillingen i] november. Jeg gleder meg.

Leslie Uggams spiller Betty Pearson i Fallout-serien.
Amazon

Seriens første sesong fikk en svært positiv mottakelse da den kom ut tidligere i år. Vår egen Espen Jansen meldte om «tørrvittig og actionfylt western-kaos som underholder fra start til slutt» i sin anmeldelse.

Amazon meldte om 65 millioner seere på bare 16 dager, og en fortsettelse ble bekreftet allerede før hele greia hadde premiere. Sesong to bygger videre på historien om Lucy, Maximus og The Ghoul, og lover blant annet en tur innom New Vegas. En premieredato er ikke satt.

Les vår anmeldelse av den nye Tomb Raider-serien til Netflix »

Siste fra forsiden