Alien: Isolation - oppfølger

Alien: Isolation får en oppfølger

Sega

Alien: Isolation fylte ti år denne uka. I den anledning tok spillsjef Al Hope til Twitter for å meddele at en oppfølger til grøsserspillet er på vei.

Prosjektet er enda tidlig i utviklingsfasen, og utvikler Creative Assembly kan derfor ikke si noe om opplegget enda. Hope skriver kun at han gleder seg til å dele flere detaljer når alt er klart.

Enspillereventyret Alien: Isolation plasserer spillere i skoene til Amanda Ripley. Her skal man utforske en romstasjon og utføre diverse oppgaver, samtidig som man prøver febrilsk å unngå spillets titulære romvesen.

Spillet fikk en svært god mottakelse av vår anmelder da det kom ut i 2014. Magnus Skumsrud Andersen skrøt spesielt av den uhyggelige stemningen som preger opplevelsen.

– Spillet glitrer som mest når alle gameplay-elementene spiller på lag og konspirerer om å iscenesette noen ordentlig intense øyeblikk, preget av følelser som martrende frykt, rådvillhet og panikk, ofte akkompagnert av gaffel-mot-porselen-fioliner og foruroligende høy hjerterytme. Det er akkurat sånne øyeblikk man kommer til å huske med et nostalgisk smil om munnen når man om noen år tenker tilbake på gode spillminner.

LES OGSÅ: Et nytt Lords of the Fallen kommer i 2026 »

Siste fra forsiden