Annonse

Samsung Galaxy Z Fold6

Mobilt spillmonster med massiv skjerm

– Helt nytt syn på hva en telefon kan by på.

Dette er en annonse. Journalistene i Gamer.no er ikke involvert i produksjonen.

Thomas Hayes – kjent fra TV-suksessen «Skam» og hans karriere som DJ og manager for flere store profiler – er ofte på farten. Som en habil gamer har han fått prøve Samsung Galaxy Z Fold6, mobilnyheten fra Samsung, og tilbakemeldingene er svært positive.

Thomas ønsker å få tid til sin favoritthobby, gaming. Derfor er han helt avhengig av en telefon som kan oppfylle kravene til både jobb og spilling.

Når han tester Galaxy Z Fold6 for første gang, blir han møtt med en maskin som overgår hans forventninger.

Elegant design med sømløs skjerm

Thomas blir raskt til en gutt igjen i det han åpner esken, tar ut telefonen og tester den litt før han slipper entusiasmen løs. Han er overbevist.

– Det umiddelbare førsteinntrykket er at dette er en maskin. Dette er en kraftig telefon, men før den brettes ut er den jo likevel smal nok til at den er komfortabel i hånden. Her kan jeg enkelt spille med begge hender på den store skjermen, forteller Thomas.

Thomas blir stadig imponert over flere av funksjonene, men hvordan er telefonen i praksis?

Dette er Samsung Galaxy Fold6

Vekt: 239 gram
Bredde (tykkelse maks): 6,81 cm (1,21 cm)
Sertifiseringer: IP48 (tett for vann og større ting)
Hovedskjerm størrelse (lys): 6,3”, 237x968 px (2600 nits)
Sekundærskjerm (lys): 7,6”, 2160x1856 px (2600 nits)
Prosessor: Snapdragon 8 gen 3
Lagring fra (RAM): 256 GB (12 GB)
Batteristørrelse (lading): 4400 mAh (25W, Qi støttes)
Antall kameraer: 5
Viktigste kamera: 50 MP, f/1.8, OIS
Annet: Støtter digital penn

– Det å brette opp telefonen og plutselig ha et nettbrett foran seg – med det jeg mener er den perfekte størrelsen på skjermen, klarheten, bildekvaliteten og samtidig ha følelsen av noe så solid – er helt rått, forklarer Thomas.

Størrelsen på skjermen kombinert med høy kvalitet på både skjerm og telefon, er noe som helt klart imponerer. Det er også flere aspekter av livet han tror Fold6 kommer til å passe perfekt inn i, men mest av alt frister en helt annen opplevelse.

– Den utbrettbare skjermen er stor og oversiktlig. Man kan også dele opp skjermen, og kjøre flere apper på skjermen samtidig. Dette er jo veldig praktisk til jobb eller andre ting også, selv om jeg er mest spent på gamingopplevelsen, summerer han opp med et positivt overrasket uttrykk.

Gaming på farten – nå mer oppslukende enn noen gang

Som en aktiv gamer måtte vi undersøke med Thomas, om dette er noe han kunne sett for seg å ha en ordentlig spilløkt med, enten når han er på reise eller når han er hjemme hos seg selv. Svaret kom svært raskt.

– Absolutt! Gamingopplevelsen på Galaxy Z Fold6 er helt unik. På markedet i dag finner du ingen andre telefoner som kan stille opp. Det å ha noe sånt i lomma, dra den opp hvor som helst og når som helst er helt kanon. Størrelsen og følelsen av å ha den i hendene, tilgjengeligheten og kvaliteten er rett og slett deilig, forteller Thomas entusiastisk.

Thomas har testet spillene Honor of Kings, Dark and Darker, Arena Breakout og Night Crows, og kan ikke skryte nok av opplevelsen.

– Ettersom det i de fleste tilfeller er enten dagslys eller opplyste rom jeg har tid og mulighet til å spille i, er lyset ofte en utfordring. Det kan være vanskelig å se alle detaljene, noe som i mange spill er ganske avgjørende. Her opplever jeg bildet som svært detaljert og behagelig å se på. Om det er lyset på skjermen eller størrelsen som utgjør denne forskjellen, er jeg usikker på, men det er en veldig behagelig og nesten en litt oppslukende effekt som jeg liker svært godt, forklarer Thomas.

Kjøp Galaxy Z Fold6 her

Det beste fra flere verdener

Thomas påpeker at hans hverdag ofte er preget av lange arbeidsdager. Derfor er han avhengig av en telefon som kan tåle trykket med telefonmøter, e-post og ikke minst kreativitet med bilde og video. Han er spent på om Galaxy Z Fold6, kan bistå med underholdningen.

– Det er deilig å kunne koble av med gaming mellom slagene. Noe jeg ser veldig tydelig er hvor godt skjermlys det er selv i godt opplyste rom. Dette gjør det mye enklere, selv når man sitter og venter i bilen eller er i godt opplyste områder, forteller Thomas.

Skjermen har utmerket seg som det mest positive i opplevelsen.

– Jeg synes jo den store skjermen og det at man kan dele den opp i flere skjermer er en vinner. Dermed kan jeg se på Youtube-videoer samtidig som jeg holder på med andre ting. Selve skjermen og oppløsningen gir også veldig gode bilder. Det er en helt ny opplevelse, forteller han mens han trykker videre.

Disse spillene testet vi

  • Honor of Kings
  • Dark and Darker
  • Arena Breakout
  • Night Crows

En av fordelene med denne telefonen er definitivt at den kan være en trofast følgesvenn fra jobb til fritid, og alt i mellom. Størrelse og håndterbarhet på telefonen har dermed også mye å si for Thomas.

– Etter noen dager med full test av Galaxy Z Fold6, har jeg fått et annet syn på hva en «telefon» kan by på. Det er flere aspekter ved telefonen som gjør at det blir en frydefull opplevelse hver eneste gang jeg åpner den, forteller Thomas.

Kjøp Galaxy Z Fold6 her