Annonse for

FIFAe World Cup of Football Manager

Er du Norges beste manager?

Nå kan du kvalifisere deg til VM.

Dette er en annonse. Journalistene i Gamer.no er ikke involvert i produksjonen.

Har du spilt så mye Football Manager at du mener du kunne hevdet deg som en av verdens beste managere? Nå har du sjansen til å bevise det.

Norge skal sende sin aller beste manager og en assistent til det offisielle verdensmesterskapet i Football Manager 24, som foregår fra 29. august til 1. september i Liverpool. Norges representanter skal konkurrere mot andre managere fra hele verden i kampen om en VM-tittel og en premiepott på 100 000 dollar.

Utøverne i VM vil blant annet bli studert av selveste Arsène Wenger.

Alle som ønsker å delta må registrere seg på fifa.gg og sende inn en søknad om hvorfor akkurat du bør representere Norge. Der må du fortelle om din erfaring og historikk med spillet og begrunne hvorfor du tror du har noe å gjøre i et VM, i tillegg til at du må oppgi Steam-profil og legge ved et skjermbilde av statistikken din.

Søknadene vil bli vurdert av et ekspertpanel ledet av Norges landslagssjef i e-fotball, Thilip Thangarasa. De to beste kandidatene vil få muligheten til å representere Norge i VM, én som manager og én som assistent-manager.

Registrer deg her

Etter at du har registrert deg vil du bli tatt til et eget område på profilen din hvor du kan sende inn søknaden.

Fristen for å søke er 26. juli. Vi ønsker alle managere lykke til!

Verdensmesterskapet arrangeres av FIFA, og det er Good Game som håndterer den norske kvalifiseringen på vegne av Norges Fotballforbund.

Begge deltakerne får reise og opphold i Liverpool dekket.

Les mer om verdensmesterskapet på fifa.gg.